ACADEMIE


Online leertraject van secretaresse naar futureproof professional

Start wanneer het jou uitkomt

Herken je dit?

"Ik weet niet precies wat er allemaal verandert in het secretaressevak".

"Ik zie door de bomen het bos niet meer met al die veranderingen in het secretaresse-vak".

"Er verandert zoveel dat ik niet meer weet hoe ik van toegevoegde waarde kan blijven".

"Ik ben bang dat door technologische middelen een aantal van mijn taken verdwijnt. En dan?"

"Ik ben bang dat bij een reorganisatie het management liever voor een ander kiest in plaats van voor mij".

"Ik wil verder met mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ik heb geen tijd".

"Ik weet niet hoe ik kan opvallen tussen al die andere professionals".

"Ik wil graag krachtiger overkomen".

"Ik wil graag een goede sparringpartner voor mijn manager worden, maar weet niet hoe".

Laat mij je helpen je voor te bereiden op jouw rol in de toekomst.

Ik kan je helpen omdat ik zelf ruim 25 jaar als secretaresse heb gewerkt en vele veranderingen in het secretaresse-vak heb doorstaan.

Ik weet hoe lastig het is als er bij veranderingen automatisch van de secretaresse wordt verwacht mee te bewegen, terwijl er niet altijd wordt aangegeven hoe.

Ik weet hoe lastig het soms is om sommige dingen drastisch te veranderen. Maar ik weet ook hoe fijn het is om te groeien en daar waardering voor te krijgen.

Ik weet wat het is om te groeien naar futureproof professional en wil jou dit graag leren.


Hoe mooi zou het zijn als...

 Jij kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling waar en wanneer het jou uitkomt.

 Jij op de hoogte bent van alle ontwikkelingen over de rol van de secretaresse in de toekomst.

 Jij kennis hebt van de principes van Het Nieuwe Werken.

 Jij weet hoe jij kunt stralen in je werk.

 Jij krachtig en overtuigend kunt overkomen.

 Jij een excellent sparringpartner voor jouw manager kunt zijn.

 Jij leert hoe je met social media jouw zichtbaarheid kunt vergroten.

 Jij papierarm kunt werken.

 Jij een goede balans kunt houden tussen werk en privé.

De modules

Je ontvangt de leerstof in de vorm van videolessen. Daarnaast ontvang je een digitaal werkboek dat digitaal kan worden ingevuld.

Module 1: Ben jij futureproof?

Om mee te kunnen bewegen is het nodig dat je weet wat er gaat veranderen en hoe de verandering tot stand is gekomen. In deze module leer je welke factoren invloed hebben op ons werklandschap, welke vaardigheden de professional in de toekomst moet bezitten en wat het DNA is van de futureproof professional.

Module 2: Het Nieuwe Werken

Natuurlijk is Het Nieuwe Werken ook voor de secretaresse! In deze module leer je de theorie over Het Nieuwe Werken maar ook hoe jij als secretaresse kunt werken volgens de principes van Het Nieuwe Werken en wat je daarvoor nodig hebt.

Module 3: Communicatie

In deze module leer je welke communicatiestijlen er zijn en aan de hand van de communicatiestijl-analyse leer je welke communicatiestijl jij hanteert. Ook leer je hoe om te gaan met mensen die een andere communicatiestijl hanteren.

Module 4: Social Media Marketing

Social media is meer dan het aanmaken van een account. In deze module leer je hoe je Twitter, Facebook en LinkedIn nog optimaler kunt inzetten. Je leert hoe je een goede tweet maakt, hoe je een goed Linkedinprofiel maakt en wat je precies met social media kunt doen om bijvoorbeeld bij te blijven in het vak of om jezelf te profileren. Je leert social media inzetten als marketingtool voor jezelf of voor de organisatie waarvoor je werkt.

Module 5: Papierarm werken

Deze module gaat over de mindset m.b.t. papierarm werken. Welke stappen moet je nemen om papierarm te kunnen werken. Hoe kun je je werk het beste organiseren en prioriteren als je papierarm wil gaan werken. Je leert hoe je papierloos kunt vergaderen en je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de vergaderapp Ourmeeting.

Module 6: Samenwerken

In deze module leer je hoe jij een waardevolle sparringpartner en samenwerkingspartner wordt voor jouw manager en collega's.

Module 7: Duurzame inzetbaarheid

Hoe je zorgt dat je fit blijft voor het steeds sneller veranderende werk, leer je in deze module. Je leert welke 5 succesfactoren belangrijk zijn voor duurzame inzetbaarheid. Ook bekijk je hoe het gesteld is met jouw energie, heb je de mogelijkheid om de vitaliteitstest te maken en je werkstress te checken aan de hand van een test.

Module 8: Stralen in je werk!

De module Stralen gaat over hoe je er voor kunt zorgen dat jij in deze steeds veranderende wereld mooie kansen krijgt. Wat er voor nodig is om te zorgen dat ze jou als eerste gaan benaderen als er een mooie klus te doen is en hoe jij elke keer opnieuw waardevol kunt zijn en blijven in je werk. 

Module 9: Lean op het secretariaat

In deze module leer je de basisprincipes van Lean Management. Je leert hoe je verspillingen op het secretariaat kunt vermijden.

Wat anderen zeggen over dit traject

"Mooie combinatie van online en de Skype coach sessies. Deze manier van leren is ideaal voor mij". 

"Ik heb het online leertraject  met veel plezier en met andere ogen op mijn toegevoegde waarde  afgerond. DANK JE WEL Angelique, je helpt me te groeien en ik wil zorgen voor de resultaten die ik alvast geboekt heb vanaf nu, morgen en zo verder."

"Angelique weet duidelijk waar ze het over heeft. Ze is zeer kundig en heeft mij echt geholpen een futureproof professional te worden. Als ik vragen had kreeg ik zeer snel een reactie".

"De training 'Van Secretaresse naar Futureproof Professional' heeft mijn skills op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit versterkt en praktische handvatten gegeven hoe ik me nog beter kan profileren in de organisatie. Erg handig dat je de training online kunt volgen."

"Goede, paktische training. Je spreekt vanuit ‘werkvloer-gedachte’ en daarom is het zo herkenbaar. Heerlijk praktisch en inspirerend."

"Inspirerend, ik ga zaken zeker helemaal anders aanpakken"

"Zeer leerzaam. De opnames zijn fijn om naar te kijken en luisteren". 

"Juiste vraagstelling waardoor je er ook echt over nadenkt en ook direct aan de slag gaat met de opdrachten". 

"Handig zo'n online leertraject. Ik had al weleens online trainingen gevolgd maar ik had nog nooit gehoord van een online leertraject gericht op secretaresses". 

"Ik ben blij dat ik het VIP-traject heb gevolgd. Ik vond de combinatie van online op eigen tempo met de coach sessies en live bijeenkomst erg prettig". 

Jouw investering

Premium online

 9 modules 

 Elke module heeft 1 of meer videolessen

 Levenslang toegang tot de videolessen

 Digitaal werkboek

 Extra bonus: Toolbox voor de futureproof professional


Jouw investering:

€ 346,00

bij betaling in 3 termijnen

of

bij betaling ineens

€ 999,00

Prijzen zijn exclusief 21 % btw. Op alle diensten van Share Office Support zijn de algemene voorwaarden van toepassing.